Skriv ut den här sidan

Vi erbjuder

Välkommen till våra mottagningar! Här hittar du landstingets rehabmottagningar i Stockholm. Vi finns i hela länet från Södertälje till Märsta. 

Alla våra mottagningar ger rehabilitering efter dina förutsättningar och omfattar individuell plan för undersökningar, behandlingar och uppföljning. Du kan få hjälp hos någon av våra mottagningar eller i ditt hem, om du av medicinska skäl inte kan besöka oss. 

Rehabgarantin

Tanken är att du ska få en samordnad rehabilitering med läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kiropraktor och kurator. Under 6 till 8 veckor får du följa en gemensamt utformad behandlingsplan.

Ett krav är att du är motiverad till aktiv rehabilitering och att delta vid teamträffar och eventuella möten med arbetsgivare, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.

Kontakta oss

Om du behöver rehabilitering kan du kontakta någon av våra mottagningar direkt och behöver inte gå via läkare för att få remiss. 

För dig som har behov av rehabilitering under och efter cancerbehandling

Centrum för cancerrehabilitering för dig som har behov av rehabilitering under och efter cancerbehandling. Vi arbetar med en långsiktig och planerad rehabilitering med målet att du ska komma tillbaka till ett bra liv efter din cancerdiagnos.

Inget remisstvång - sök själv till oss

Du kan söka själv genom att ringa. Vi har inget remisstvång. Någon från oss ringer upp dig samma dag eller nästföljande vardag och hör efter vilka behov du har.

Vi finns på Sabbatsbergs sjukhus

Kontakta oss på telefon 08-123 676 00. 

Läs mer på vår webbplats: rehabcancer.se

Senast ändrad: 2017-09-08