Vi flyttar till fräschare lokaler i huset bredvid

Vi flyttar till huset intill. Den 17 december öppnar Sundbyberg rehab på Sturegatan 2, 13 trappor. Här kommer vi kunna erbjuda ett större gym och närhet till vårdcentralen. Lokalerna är anpassade efter våra behov och vi kan samla hela vårt utbud på en plats. Vår verksamhet pågår som vanligt både före och efter flytten. Välkommen att följa med!

Skriv ut den här sidan

Välkommen till Sundbyberg rehab!

Vi finns i trivsamma lokaler i Kronanhuset och erbjuder dig rehabilitering och behandling både i grupp och individuellt, både på land och i vatten samt i hemmet.

Hos oss arbetar arbetsterapeuter, dietister, kiropraktorer och fysioterapeuter/sjukgymnaster. I neuroteamet arbetar även kurator och logoped. Våra sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer bedömer ditt rehabiliteringsbehov. Rehabiliteringen anpassas individuellt och tillsammans upprättar vi en rehabplan. 

Vi utreder hjälpmedelsbehov och ser till att du får rätt hjälpmedel. Du kan även få hjälp med dina kostrelaterade besvär. Du behöver inte ha remiss för att komma till oss. Ditt högkostnadskort och frikort gäller.

Remiss från sjukhus krävs dock till neuroteamet.

Drop-in

För att du snabbt ska få hjälp med dina besvär har du möjlighet att komma till vår öppna drop-in-mottagning.

Fysioterapeut/sjukgymnast

Drop-in

Tsdag, torsdag 8-9

Du får träffa fysioterapeut/sjukgymnast för en bedömning av dina besvär. Besöket tar cirka 30 minuter och består av en kortare undersökning, bedömning, rådgivning och enklare behandlingsåtgärder.

Vid behov bokas tid för utförligare undersökning och behandling.

Har du haft besvär under flera år rekommenderar vi dig istället att boka en tid via 1177 Vårdguiden eller ringa till mottagningen.

Arbetsterapeuter

Drop-in

Fredag 13-14

Hitta till oss

Sturegatan 4, 3 tr. i Kronanhuset. Parkering finns utanför på gatan.

Kollektivtrafik

Närmaste T-banestation och pendeltågsstation är Sundbyberg. Du kan även ta buss 506 och 515 som stannar på Järnvägsgatan.

Tvärbana 22 stannar i Solna Business Park och därifrån är det citka 400 meter till oss.