Skriv ut den här sidan

Välkommen till Solna rehab!

Vi finns i trivsamma lokaler och erbjuder dig rehabilitering och behandling både i grupp och individuellt, både på land och i vatten samt i hemmet.

Hos oss arbetar arbetsterapeuter, dietister, kiropraktor och fysioterapeuter/sjukgymnaster. Våra sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer bedömer ditt rehabiliteringsbehov. Rehabiliteringen anpassas individuellt och tillsammans upprättar vi en rehabplan. 

Vi utreder hjälpmedelsbehov och ser till att du får rätt hjälpmedel. Du kan även få hjälp med dina kostrelaterade besvär.

Du behöver inte ha remiss för att komma till oss. Ditt högkostnadskort och frikort gäller.

"Snabbtider"

För att du snabbt ska få hjälp med dina besvär har du möjlighet att boka våra så kallade "snabbtider" - vardagar 8-15.

Tiderna bokar du via 1177 Vårdguidens e-tjänst och de släpps 24 timmar innan utsatt tid.

Besöket tar cirka 30 minuter och består av en kortare undersökning, bedömning, rådgivning och enklare behandlingsåtgärder.

Vid behov bokas tid för utförligare undersökning och behandling. Har du haft besvär under flera år rekommenderar vi dig istället att boka en tid. Detsamma gäller om tolk behövs vid besöket.

Besöksavgiften är 200 kronor och frikort gäller.

Hitta till oss

Lövgatan 43, i huset Seniorstaden Hallen. Parkering frinns framför huset samt ute på gatan.

Kollektivtrafik

Närmaste T-banestation är Näckrosen, buss 515 stannar på hållplats Bokvägen, tvärbanan 22 stannar i Solna Business Park och därifrån är det 800 meter till oss.

Det tar cirka 10 minuter att gå till oss från T-banestationen och tvärbanan, cirka 5 minuter från busshållplats.